Lørdag 18.feb 2017 kl. 21:00

VEIN Trio

Ysteriet Kro og Scene / Ysteriet Kro og Scene
Misvær

Den meget anerkjente Sveitsike pianotrioen VEIN er på norgesturne og består av Michael Arbenz, piano – Florian Arbenz, slagverk – Thomas Lähns, bass.

I Salten vil de kun spille på Ysteriet og vi håper at mange i området kjenner sin ¨besøkelsestid.

Billettpris Ordinær kr 150,- / klubbmedlem kr 100,-

VEIN trio
Det burde ikke være, men er verd å nevne og må ikke bli tatt for gitt at de fleste av dagens jazzpianotrioer er dedikert til samspill på det høyeste musikalske nivå. Og likevel, selv med de mest subtile, mest anerkjente form for samspill er det alltid en i trioen som per definisjon leder av gruppen. I VAIN trio har de imidlertid sin egen ide om hvordan det musikalsk samspill skal være ut fra hva de ønsker å oppnå med deres musikk og gjennom deres egen forståelse av musikk som er en størst mulig balanse mellom tre stemmer.
Det starter med måten de utarbeider sine egne komposisjoner og arrangementer, videre bearbeidelser til solistiske deler som blir fullstendig tilordnet alle tre.
Resultatet er et overveldende musikalsk samspill fullpakket med overraskende melodiske, rytmiske og dynamiske vendinger, spilt med høyeste presisjon selv i de mest komplekse, forvrengte og vridd passasjer av sine komposisjoner, arrangementer og soloer.

Pressen skriver:
Nice work, get it! Incredibly creative piano trio. – Rolling Stone

This set captures the core group’s inspired fusion of traditional jazz-trio methods and wittily deconstructivist impulses…a focused and dynamically creative set. The Guardian, John Fordham

for a demonstration of what the jazz trio has been, and can be, it’s hard to imagine anyone doing it better. The Arts Desk, Matthew Wright.

WEB
Youtube:

Website: www.vein.ch

SOCIAL MEDIA LINKS

Twitter: @Veintrio , https://twitter.com/veintrio

Facebook: https://www.facebook.com/VEIN-481032275005/

Spotify: https://open.spotify.com/artist/0F0UvN1yusVNSzKi5EeQMW

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev