Søndag 28. apr 2024 kl. 20:00

Liv Andrea Hauge og Øystein Herkedal Hegvik

Hemnesjazz / Jernvaren
Hemnesberget

Det er lett å forelske seg i de umiddelbare låtene. Duoen lager tekster både på engelsk og dialekt og de blir sunget av to musikere med ild i hjertet! Det er både mykt og gripende i landskapet der jazz møter pop, og vi kan love deg en konsert med både små hverdagsbilder og store følelser. Det er sjelden musikk tar tak i deg på denne måten!

Sangene er særegne både i stemmeleie og tekstunivers, men er også stolte av sine inspirasjonskilder som Anthony & The Johnsons, Florence + The Machine og Bon Iver. Liv Andrea og Øystein løfter hverandre og gnistene flyr, det er overbevisende, ekte og varmt. I bandet finner vi unge, spennende musikere med en bred bakgrunn, både det vare og energien i låtene er i de beste hender.

Liv Andrea fra Mosjøen kjenner vi som jazzpianist i noen temmelig friske band. I det fremadstormende Kongle Trio ga hun melodisk, improvisert jazz helt ny energi, hennes egen trio høster nå kritikerros for sin debutplate. Hun er et fyrverkeri på sitt instrument. I tillegg til flotte melodier bruker hun pianoet som en utvidet hjerterytme, en yppende motor som driver låtene framover. Ikke mange vet at hun også har sunget gjennom hele sitt musikerliv, det er en hemmelighet som i dette bandet slår uti full blomst!

Stemmen hennes matcher så godt det rommet Øystein Herkedal Hegvik skaper med sin sang. Øystein er fra fra Brekstad i Trøndelag og startet sin karriere på tv med låter hentet fra katalogene til Röyksopp, Sondre Justad og Susanne Sundfør. Han er nå i ferd med å etablere seg som soloartisten Herkedal med en plate like om hjørnet. Tekster på norsk er nytt for han, men det klinger godt og lyrikken har en sterk nerve. På scenen har Øystein en lun tilstedeværelse og en stemme som runger i hjertet av publikum.

Liv Andrea Hauge – piano & vokal

Øystein Herkedal Hegvik – vokal

Kristian Svalestad Olstad – gitarer

Sunniva Shaw Of-Tordarroch – cello,vokal

Fredrik Luhr Dietrichson – kontrabass

Synne Stenersen – Lyd

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev