Lørdag 27. apr 2024 kl. 13:30

Frode Kjekstad Kvartett m/Miriam Paulsen

SandefjordJazz / The Note - café og musikkbar
Sandefjord

Frode Kjekstad/Miriam Paulsen Kvartett
Frode Kjekstad er en av landets beste jazzgitarister som har opptrådt på de legendariske klubbene Ronnie Scott ́s i London og Smoke i New York. Han har gitt ut fire album i eget navn sammen med storheter som Dr. Lonnie Smith, Eric Alexander og Alberto Marsico, m.fl.

https://en.wikipedia.org/wiki/Frode_Kjekstad

Miriam Paulsen er en av de nye, unge jazzsangerne på den norske jazzscenen. Hun har alltid hatt en fascinasjon for «de gamle» jazzsangerne Peggy Lee, Ella Fitzgerald og Julie London.

Frode og Miriam har gjort flere jazz-turnéer, og jobbet mye sammen de siste årene, blant annet under Bærum Jazzfestival i september 2022. Hun har spilt på jazzklubber i Oslo-området og blitt en av de regelmessig brukte artistene på klubben Brødrene Bergh på Karl Johan.

For tiden jobber hun med repertoaret fra den såkalte «The American Songbook», med kjente og mindre kjente perler fra jazzhistorien.

_____

Med det hardtswingende og groovy fyrverkeriet Magnus Sefaniassen Eide på trommer, og bunnsolide argentinske bassisten Rodrigo Villagra, er det duket for en særdeles swingende konsert!

Repertoaret vil bestå av standardlåter, men også noen spennende overraskelser kan publikum vente seg. Her går det både fort og sakte, alt fra heftig og groovy swing til vakre ballader – og det meste imellom. Med sitt brede nedslagsfelt har dette bandet vist at det fungerer meget godt i mange ulike sammenhenger!

Frode Kjekstad
https://en.wikipedia.org/wiki/Frode_Kjekstad

Pris:
150/250

vipps 126088 eller kontant ved døren

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev