Lørdag 27. apr 2024 kl. 19:30

Veslemøy Narvesen Sekstett

Soddjazz / Inderøy Kulturhus
Inderøy

Veslemøy Narvesen er en av de mest aktive, unge stemmene på den norske musikkscenen i dag.
Som en allsidig trommeslager er hun aktuell med band som Mall Girl, Schemes, Dafnie og Benjamin Gisli Trio i tillegg til samarbeid med musikere som Mette Rasmussen, Ingebrigt Håker Flaten, Anja Lauvdal og den britiske ECM-artisten Kit Downes.
I 2020 ble Narvesen tildelt Oslo Jazzfestivals talentpris og debuterte med sitt første prosjekt med egen musikk året etter. Debutalbumet “We Don’t Imagine Anymore” ble sluppet 13. oktober 2023 på Jazzland Recordings og fikk en varm mottakelse; Aftenposten kåret albumet som et av årets beste norske og Audun Vinger kalte albumet “Høstens fineste norske album” i Dagens Næringsliv. NRK-Lindmo plukket også opp interessen og hadde besøk av Veslemøy og bandet hennes i forbindelse med debut-slippet.

Med utgangspunkt i et bredt sjanger-uttrykk skaper Veslemøy Narvesen musikk som utfordrer og beveger med fryktløshet. Hennes lydunivers henter inspirasjon fra en rekke musikalske ytterpunkter, som nordisk piano-trio jazz til singer/songwriter på dialekt. Musikken utfolder seg som et unikt og mangfoldig tilskudd til den norske jazzscenen med sin sofistikerte miks av pop og improvisasjon. Det hele bindes sammen av den syngende trommeslager Veslemøy Narvesen som sammen med sine medmusikere skaper magi i sanntid.

Veslemøy Narvesen – trommer/elektronikk/vokal
Nicolas Leitrø – kontrabass
Selma French – fiolin/vokal
Oliver Schou Due – piano/vokal
Eirik Hegdal – saksofon
Håvard Aufles – keys/elektronikk

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev