Onsdag 01. mai 2024 kl. 20:00

Uhørt! REICHE + Betong

Nasjonal jazzscene / Nasjonal jazzscene
Oslo

Uhørt! er Victorias konsertserie for unge jazztalenter. Her er det alltid frisk musikk, bra publikum og gratis inngang! Dørene åpner kl 19.00 og konsertstart 20.00.

REICHE er en rystende eksplosjon av dopamin, riff og grooves. Vi snakker om musikk du ikke vet om du skal danse, slåss eller gråte til. Grensene mellom det gjennomkomponerte og det fritt improviserte viskes ut og tar tak i deg.

Duoen maler med bred pensel og tar deg med på en reise av nye veier og vendinger. REICHE er en duo du blir tvunget til å ta stilling til. Med det kommende albumet «Leaving Altenhain» i bagasjen, med ukjent utgivelsesdato dette året, kan du forvente to inspirerte musikere som utforsker grensene i eget spill, men med misjon om å vinne over sitt publikum.

Vegard Rishaug – gitar, elektronikk, Øyvind Leite – trommer

**************

Betong er en herlig, sjangerblandende kvartett som sjarmerer med store kontraster. Musikken har referanser til slampoesi, frijazz og kammerjazz, blandet med spenstige trommebeats og tøff i trynet-riff.

Bandet veksler lekent mellom frie strekk og komponert musikk, og inspirasjonen henter bandet fra musikere som Even Parker, Petter Brötzman og John Zorn. Et bra utgangspunkt spør du oss!

Erlend Strand Rolfsen – trompet, vokal, Magnus Kaspersen-Evjen – saksofoner, Jonas Sundal – gitar, Kristian Seines – trommer

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev