Lørdag 27. apr 2024 kl. 15:00

Midtnorsk Ungdomsstorband

Soddjazz / Inderøy Kulturhus
Inderøy

Noen tradisjoner må vi ha – og konserten med Midtnorsk Ungdomsstorband er definitivt en tradisjon vi elsker å holde fast ved!
Midtnorsk Ungdomsstorband (MUST) er et samspilltilbud for unge jazztalenter. Den nåværende besetningen er satt sammen av musikere fra Steinkjer, Trondheim, Molde, Valderøya, Sykkylven, Malvik, Skatval og Sund FHS. Ensemblet drives av Midtnorsk Jazzsenter og høsten 2023 overtok Inderøys egen Peder Overvik Stuberg som leder for bandet. MUST har gitt ut en rekke album i løpet av sin mangeårige historie, flere av disse er tilgjengelig på strømmetjenester. Til Soddjazz har bandet med et sett med helt ny musikk.
MUST har eksistert siden 2000 og er et ensemble for jazztalenter i Midt-Norge. Bandet er en avdeling av Midtnorsk Jazzsenter og har hatt kunstneriske ledere som Erlend Skomsvoll, Eirik Hegdal, Erik Johannessen, Hayden Powell, Daniel Formo, Kristoffer Lo, Martin Myhre Olsen og Petter Kraft.
Bandet møtes til øving omtrent en gang i måneden, gjerne i forbindelse med en festival eller en annen konsert. Musikken er som regel komponert og arrangert av bandets ledere.
Bandet har gjort flotte konserter både på UKM Landsmønstringen, Moldejazz, Storbandfestivalen i Sandvika, Ungjazz i Ålesund, Soddjazz på Inderøy, Trondheim Kammermusikkfestival og Trondheim Jazzfestival, for å nevne noe. Det har også vært samarbeidsprosjekter med bl.a. Karin Krog, Vigleik Storaas, Nils Olav Johansen, Ola Kvernberg og Juniorsolistene.
Besetning:
Øygunn Hauffen (vokal)
Andrea Schnell Husby (tenor-saksofon)
Jørund Solli Os (alt-saksofon)
Jenny Vik (fløyte)
Lars Viljo Fauske (fiolin)
Maren Pernille Vartdal Sjong (trompet)
Zacharias Ellingsen (trompet)
Kristian Egge Jordheim (trombone)

Johannes Halvorsrud (piano)
Martin Ose Pettersen (gitar)
Runar Chang Nordgård (bass)
Une Myklebust Gran (kontrabass)
Embla Bang Frantzen (trommer)

Pris:
Gratis!

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev