Lørdag 27. apr 2024 kl. 21:00

Trondheim jazzorkester & GURLS

Soddjazz / Inderøy Kulturhus
Inderøy

Her er konserten du absolutt ikke skal gå glipp av på årets Soddjazz!
Storbandenergi, soul, impro og akustisk hip-hop – sprudlende humørfylt og musikalsk overraskende. Samarbeidet mellom Trondheim Jazzorkester & GURLS har resultert i Spellemanspris-vinnende album og energifylte turnéer. Naturligvis kommer de til Soddjazz.

Trioen GURLS har siden 2013 vært saksofonist Hanna Paulsberg og bassist Ellen Andrea Wangs svært populære musikalske friminutt. På dette prosjektet har de fått med Marianna Sangita på vokal. Bassist og vokalist Ellen Andrea Wang er som kjent Artist in Residence på Moldejazz 2021.
GURLS har utviklet seg til et flaggskip i norsk jazz. Det sprudlende debutalbumet «Run boy, run» vant Spellemannprisen for beste jazzalbum 2018, og trioen har siden toppet norske jazzfestivaler og spilt for utsolgte klubber.

Våren 2021 var det premiere på Hanna Paulsbergs bestillingsverk for Trondheim Jazz Orchestra & GURLS. Konsertene på Jazzfest i Trondheim, Mandaljazz, Moldejazz og Sildajazz vakte stor begeistring med en rekke helt nye låter for anledningen samt noen av GURLS’ hitlåter i ny drakt.
Dette har det blitt livealbum av som ble feiret med en norgesturné i november 2021. I tillegg til solide kritikker i inn- og utland fikk også albumet, som har fått tittelen Oui, en velfortjent Spellemannspris i 2023.

GURLS og Trondheim Jazzorkester:
Marianna Sangita – vokal
Hanna Paulsberg – tenor saksofon, vokal, komponist
Ellen Andrea Wang – bass, vokal
Eirik Hegdal – saksofoner
Sissel Vera Pettersen – saksofoner, vokal
Trine Knutsen – fløyter
Erik Johannessen – trombone
Heiða Karine Johannesdottir – tuba
Håvard Aufles – keyboards
Jesper Söderqvist – vibrafon
Håkon Mjåset Johansen – trommer
Ola Øverby – trommer
David Solheim – lyd

Pris:
400,-
Ungdomsbillett 200,-.

https://soddjazz.hoopla.no/event/2677745004

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev