Fredag 24.mar 2017 kl. 21:00

Trondheim Jazzorkester & Skrap – Antropocen

/ Victoria, Nasjonal Jazzscene
Oslo

Skrap er den fremoverlente og fantasifulle duoen som vant pris og framførte bestillingsverket sitt Antropocen under sommerens Molde Jazzfestival. Nå framfører de bestillingsverket igjen sammen med Trondheim Jazzorkester.

Skrap er Heida Mobeck og Anja Lauvdal som med en felles interesse for støy og motstand ville parre sampling og feltopptak med popens letthet og vers / refreng. Anja og Heida har tidligere tatt med seg denne holdningen inn i profilerte band som Broen og Skadedyr, og de har samarbeidet med et bredt spekter av kunstnere, fra Jenny Hval og Susanna Wallumrød til Axel Dörner og Christian Wolff.

Men nå altså, i full bredde og dybde sammen med denne versjonen av Trondheim Jazzorkester. Med er musikere fra klassisk og samtidsmusikk, soul og RnB, støymusikk og frijazz. Alle med det til felles at de er i den ypperste eliten av unge musikere i Norge i dag.

Heida Mobeck – tuba, effekter, Anja Lauvdal – piano, synther, Marianna Sangita Røe – vokal, Rohey Taalah – vokal, Adrian Løseth Waade – fiolin, Mette Rasmussen – saksofon, Hanna Paulsberg – saksofon, Peder Simonsen – tuba, elektronikk, Ida Løvli Hidle – accordeon, Julie Rokseth – harpe, Lars Ove Fossheim – gitar, Christian Winther – gitar, Eivind Helgerød – perkusjon, Hans Hulbækmo – trommer, Kyrre Laastad – trommer, Espen Husby – lyddesign, Ingrid Skanke Høsøien – lysdesign

Foto: André Løyning

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev