Torsdag 28. feb 2019 kl. 20:00

Torun Eriksen Duo – Et strålende nytt album, med Kjetil Dalland

Urijazz / Cafe-M
Tønsberg

Det blir nært og nakent når vi får møte Torun Eriksen og hennes musikalske makker siden starten for 20 år siden, Kjetil Dalland. Med kun vokal og bass er det ikke mulig å gjemme vekk noe. Alt står og faller med sterke melodier og hvordan de leveres. Albumet «Luxury and Waste», som kom i fjor høst, er spilt inn uten pålegg, rått og direkte. Torun sier det slik: «Med få elementer blir alt tydeligere. Det er skummelt og fint på samme tid.» Det går på kryss og tvers av sjangre: jazz, pop, soul, viser, blues og gospel, og alt sammen dukker opp i stadig uventede kombinasjoner. Hun sammenlignes av og til med Joni Mitchell. Mange vokalister har Joni som forbilde, i Torun Eriksens tilfelle kan en dra sammenligningen uten å rødme!
Siden debuten i 2003 med albumet «Glittercard» på Bugge Wesseltofts plateselskap Jazzland har Torun Eriksen vært en markant stemme i norsk og europeisk musikk. Eriksen er «sjangerutro», men forankret i jazzen.
Hun er fra Lunde og har bakgrunn fra gospelmiljøet i Telemark. Hennes sterke og lett gjenkjennelige vokal og sterke melodisans skaper en linje i produksjonen hennes. Hun har også et navn i Europa, særlig i Tyskland, der hennes siste album har fått spesielt god mottagelse.
Torun Eriksen – vokal
Kjetil Dalland – bass, gitar, programmering

​BILLETTER 250
URIJAZZ MEDLEM 200
​URIJAZZ UNGDOM GRATIS​​

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev