Fredag 10. nov 2017 kl. 20:00

SUSANNA OG DAVID WALLUMRØD ENDELIG! SUSANNA OG DAVID MED LÅTER AV COHEN, MITCHELL, WAITS MED FLERE

Urijazz / Café-m, St. Olavs gt 22
Tønsberg

Susanna og David er søskenbarn og har spilt sammen nå og da gjennom oppveksten og tenårene. De hadde et band sammen som aldri forlot øvingsrommet, og spilte én sagnomsust konsert som duo på Mono i Oslo tidlig på 2000-tallet.

Etter mange år, albumutgivelser og konserter for begge – David som en av Norges mest brukte keyboardister med artister som Bjørn Eidsvåg, Odd Nordstoga og Knut Reiersrud og egne band som Spirit In The Dark, og Susanna med egne prosjekter som tidligere Susanna and the Magical Orchestra, nå kun Susanna – har de to endelig kommet sammen igjen. I april 2017 spilte de på cocktailbaren Grus Grus i Oslo, og i høst tar de med seg musikken ut på tur. Det er altfor lenge siden disse to blad Wallumrød har spilt hos Urijazz, og vi er glad for endelig å få dem hit igjen. De spiller en drøss favorittlåter av Leonard Cohen, Joni Mitchell, Emmylou Harris og Tom Waits, samt noen overraskelser.

Urijazz’ utsendte var selvsagt på Kongsbergjazzen i sommer, og vi fikk oppleve Susanna i Kongsberg kirke. Konserten var kvittering for den store DNB-prisen som hun fikk i 2016, og ble en betagende forestilling.

Susanna Wallumrød – vokal
David Wallumrød – Fender Rhodes elpiano

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev