Fredag 20. okt 2017 kl. 19:30

Prime Time Orchestra møter Atle Nymo tenorsaksofon og Julie D.Aagård vokal på @askerjazz.

Prime Time Orchestra / Lancelot
Asker

Tenorsaxofonisten Atle Nymo er fra Valnesfjord og er en av våre mest spennende solister, med en sterk personlig stemme, og stor erfaring fra band som Motif, IPA Ensemble Denada og Kaizers Orchestra. Han er utdannet ved Jazzlinja i Trondheim og Musikkhøyskolen i Oslo, hvor han nå jobber som lærer.

Julie Dahle Aagård er fra Flatanger i Nord Trøndelag, og er utdannet sanger fra jazzlinja ved Musikkonservatoriet i Trondheim. Hun har jobbet som artist og skuespiller i mange år og har gitt ut flere plater. Hun ble i 2010 nominert til Spellemannsprisen i kategorien ” Årets Kvinnelige Artist” for plata Stompin’ Feet. I 2015 ga hun ut plata « Lauvet» på sin egen dialekt. (Grappa Musikkforlag)

Arrangør av all musikken og Musikalsk leder er Mats Hålling fra Stockholm.
Mats Hålling er en ettertraktet arrangør, komponist og dirigent og han har samarbeidet med et stort antall artister og orkester – både innenfor- og utenfor Sveriges grenser. Han er utdannet trompetist ved Musikhögskolan i Malmö (2001) og i komposisjon ved Kungliga Musikhögskolan i Stockholm (2006).
Hans arrangementer finnes innspilt på et tyvetalls innspillinger. En av de mest kritikerroste innspillinger er forøvrig gjort sammen med den ene av konsertens solister, Isabella Lundgren. Sammen med Nordiska Kammerorkestern spilte hun inn CDen Somehow Life Got In The Way (2014), der Hålling var dirigent og stod for samtlige orkesterarrangement. For arbeidet ble de belønnet med jazztidsskriften Orkesterjournalens pris Gyllene skivan – der vinneren ble kåret av journalens lesere. Samme pris ble tildelt Hålling i 2011 for CDen Asplund Meets Bernstein, der han sammen med Peter Asplund Quartet og Dalasinfoniettan tolket musikk av Leonard Bernstein.
Prime Time Orchestra har samarbeidet med Hålling ved flere anledninger også på Asker Jazzklubb i 2012 sammen med Robert Normark og Isabella Lundgren

Prime Time Orchestra fra Sandvika er et av de ledende storband i Norge og er besatt av profesjonelle, studenter og gode amatørmusikere.
Noe av det unike med Prime Time er deres stadig søken etter nye utfordrende prosjekter, artister og komponister.
Mange kjente navn har derfor gjestet bandet gjennom tidene som: Lill Lindfors, Hector Bingert, Geir Lysne, Helge Sunde, Perter Asplund, Margareta Bengtson, Isabella Lundgren etc

Prime Time Orchestra er utnevnt til Kulturfyrtårn av Bærum Kommune.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev