Onsdag 14. feb 2018 kl. 19:30

Karin Krog

/ Bærum Kulturhus
Sandvika

Jazzikonet hedres av Georgie Fame, John Surmann og band

Lokal og internasjonal stjerne: Karin Krog fylte 80 år 15. mai 2017, og vi fortsetter hyllesten etter feiring i inn- og utland. Krog har et imponerende avtrykk i norsk musikkliv, og i Store Sal blir det max musikalsk kvalitet.

I know of no other jazz singer with quite the stylistic breadth – not to mention tireless enthusiasm – of Norway’s Karin Krog. The Guardian, aug 2017.

Les hele anmeldelsen her «The Many Faces of Karin Krog review – five decades of skill and devotion»

Karin Krog er uten tvil en av landets viktigste jazzmusikere, og har vært det siden hun debuterte med sin første soloplate i 1964. Hun opptrådte på den aller første utgaven av Kongsberg Jazzfestival i 1964, og har gjennom en lang karriere stadig evnet å fornye seg. I løpet av sin lange karriere har hun eksperimentert med vokalteknikker, turnert verden rundt med både norske og internasjonale medmusikanter og opparbeidet seg et stort publikum både hjemme og ute. Så sent som i 2013 mottok Karin Krog Spellemannsprisen i jazzkategorien for plata ”Songs About This and That” med John Surman. Hun har blitt samplet av hip hop-artisten Madlib – og i 2014 utropte hipsterblekka Natt & Dag Karin Krog til Norges største kultartist. Vi kunne ikke vært mer enige!

Varighet: 2 timer inklusive pause

https://www.youtube.com/watch?v=VMYfBacTQ2k%20

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev