Søndag 17. jun 2018 kl. 15:00

Jazzbarna gjør Hærverk!

Improbasen /

Hærverk i sommersol! Jazzbarna er tilbake for å gjøre sesongens siste Hærverk-konsert, og dette blir en knallavslutning! Ikke før har de unge talentene lagt bak seg festivalspilling på Miniøya før de trekker inn i de lune skyggene på Kafé Hærverk. Denne søndagsettermiddagen er det Githan, Sigurd, Maria, Guro og Lina som byr på lekende improvisasjoner over både gamle jazzklassikere og låter av nyere dato. Siste sjanse til å oppleve jazzbarnhærverk på denne siden av sommeren, don’t miss it!

Mer om «Jazzbarna gjør Hærverk»:

I april startet en ny konsertserie på Kafé Hærverk i Hausmannsgate 34. De unge talentene fra Improbasen og Barnas Jazzhus, har for lengst gjort seg bemerket i inn- og utland. Festivalen Kids in Jazz, som gjennomføres hvert år i august, har gjort Oslo til et fyrtårn som samler barnejazzmiljøer fra hele kloden. Konsertserien Barnas Jazzscene som fyller Nasjonal Jazzscene en lørdag hver måned resten av året, har blitt en institusjon i norsk jazzliv. Her presenteres de yngste jazztalentene, ikke bare fra Oslo-området, men fra hele landet, og ofte har de gjester fra Improbasen’s store kontaktnett rundt om i verden.

Når de unge talentene også trekker inn på det nye kultstedet Hærverk, er det i nedstrippet versjon. Her får vi høre ett band til hver konsert, og det blir i første omgang fokus på Improbasen’s egne elever fra Oslo-området. Bandet spiller en times konsert, det blir mer tid til hver enkelt, og mer eksperimentell tilnærming. I tillegg til faglig ansvarlig Odd André Elveland, er også den japanske pianisten Ayumi Tanaka og fløytisten Henriette Eilertsen med på utformingen av repertoaret.

Etter særdeles vellykkede konserter i april og mai, er en ny gruppe klar søndag 17. juni kl. 15:00. Vi får møte saxofonisten Sigurd Frøseth (13), vibrafonisten Linda Vindenes (12), pianisten Githan Mayurathan (11), bassisten Guro Frøseth (13) og trommeslageren Maria Rosenlund (11). De fem har gjort seg bemerket på Nasjonal Jazzscene flere ganger, og er nå klar for utfordringen med å spille en hel konsert på egen hånd. Flere av dem har i ulike konstellasjoner opptrådt i Sverige, Danmark, på Island og i Portugal. Publikum får med andre ord oppleve helt andre takter enn det man forventer av 11-13-åringer. Dette blir siste konsert i serien før sommerferien, og er noe alle bør få med seg.

Pris:
voksne 50. barn 20.

Billetter i døra

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev