Lørdag 04.mar 2017 kl. 14:00

Drømmer & Drankere – Country-Jazz

Asker Jazzklubb / Lancelot
Asker

Det var en gang for lenge, lenge siden at Drømmere & Drankere var en (mislykket) folk-duo. Nå er bandet et 8 manns sterkt ensemble ut noen sjanger. Country, rock, ballader og nesten jazz. Ikke minst har de nye bandmedlemmene fra Asker åpnet opp gjengens musikalske horisont. Vidar Øverli (Asker) på trommer, Børge Tronrud (Asker) på sax og perkusjon og Johan Olin (Høn) på dobro og banjo sørger for at publikum aldri helt kan forberede seg på hvordan neste låt vil lyde på en Drømmere & Drankere konsert.
Men bandet har holdt fast i sin kjerne, nemlig humoristiske og tragiske låter om livet på kjærlighetens kjerreveier og blindgater med egne komposisjoner med norske tekster («Banditos i det fri», «Annes Kro» , «Båten blit til mens du ror» etc.)
Til bandets store overraskelse slo det godt an på Asker Jazzklubbs arrangement den 30 april i fjor og Drømmere & Drankere gleder seg storveis til å komme tilbake på Lancelot lørdag ettermiddag den 4 mars i klubbens regi.
Drømmere & Drankere har utgitt to kritikerroste album og består foruten nevnte Asker-musikere av Knut A. Nygaard (Brønnøya) på gitar, Hans-Martin Fisknæs (Lier) på el-bass, Morten Haugen (Lier) på tangenter, Snorre Rønneberg (Skien) på fele og Dag Tufte (Drammen) på mandolin og sang.
I Drømmere & Drankere er alt lov, bortsett fra å kjede publikum.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev