Lørdag 13. jan 2018 kl. 18:00

All Ears festival

All Ears / Victoria, Nasjonal jazzscene
Oslo

Er det én dag du skal få med deg av allEars 2018 så er det denne (men du burde seriøst få med deg alle dagene)!!!

Kveldsprogrammet foregår på Victoria og ser slik ut:
– Rosenberg/Rivero/Røysum/Heule
– skotsknorsk kvartett
– Wave Behaviour
– OYAMAO
– IOIOI

Første sett starter 19:00, og dørene åpner 18:00

Som om ikke det var nok kommer det til å bli en sovekonsert på SALT med østerrikske Denoise fra 24:00

PRISER ALL EARS 2018 ordinær/student eller medlem
Festivalpass: 800/500
Dagspass torsdag: 250/150
Dagspass fredag og lørdag: 400/250
Dagspass søndag: 300/200
Sovekonsert m/u festivalpass: 350/200

Følg billett-link for kjøp av pass, eller betal i døra!

Støtt festivalen og få perks her: http://bit.ly/2AChdr9

////////////////////////////

ROSENBERG/DANISHTA/RØYSUM/HEULE

Shoshana Rosenberg spiller bassklarinett. Andreas Røysum spiller klarinett. Danishta Rivero bruker stemme, egenlaget hydrophonium og vi vet ikke hva. Jacob Felix Heule spiller trommer og elektronikk. Australia møter USA møter Norge. Sammen går de i inn i ukjent materie og kommer kanskje ut som noe annet på den andre sida. Og det gjør kanskje vi også?!

——

SKOTSKNORSK KVARTETT

… består egentlig av flere duoer som har samarbeidet i lang tid, men som aldri har spilt sammen. Skottene er Fritz Welch, Neil Davidson og Raymond Macdonald. Norske Michael Duch har sneket seg med. Besetningen trommer, gitar, saxofon og bass har vi hørt 100000 ganger før, så presset på disse gutta er stort til å levere noe nytt utenfor allfarvei. Klart de gjør!

——-

WAVE BEHAVIOR

Wave behaviour, bedre kjent som Comportement d’ ondes, er fransk duo bestående av Clovis Lemaire-Cardon og Loïc Verdillon, bedre kjent som Lewis og Clovic. Prosjektet ut fra det fargerike fellesskapet le102 i Grenoble, som blant annet har sådd og høstet vår favoritt-ditributør Metamkine. Wave Behaviour er en firhendig audio-kinetisk fiksjon fremført med to 16mm-prosjektorer.

——-

OYAMAO med gjester

Inspirert av japanske myter, ritualer, antropologi og hverdagslige ikke-spektakulære lyd-verdener har Keiko Yamamoto og Rie Nakajima skapt et helt eget univers med en kombinasjon av kinetiske duppeditter og ymse «found objects». Keiko synger for det meste, mens Rie setter sammen mikro-orkestre og sammen bygger de makro-arkitektoniske verk. Det blir ikke akkurat verre at de har fått med seg fiolinsit Billy Steiger og perkusjonist Marie Roux. Billy er så britisk som man får britiske impro-fiolinister, og Marie kommer opprinnelig fra Frankrike. Nå møtes de i Norge for første gang!

——–

IOIOI

Egentlig skulle italinske IOIOI spille sammen med industri-musikk-pioneeren, poeten og så-mye-annet-mannen Z’EV. Men Z’EV gikk dessverre fra oss for en kort tid tilbake (hvil i fred). IOIOI fikk likevel tilsendt noen komposisjoner fra Z’EV, og hun har uttrykt ønske om å ta utgangspunkt i dette for kveldens (nesten) siste sett. Vi vet ikke så mye, og sånn skal det jo helst være, men hun kommer til å avslutte med at et av Z’EV sine stykker for spille uakkompagnert de 10 siste minuttene av konserten. Denne homagen etterfølges av at de som vil går ned til SALT (15 minutter) tenner et lys som vi slipper ut på vannet. Etter dette gjør de fryktløse av oss seg klare for sovekonsert med Denoise!

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev