Tirsdag 21. jan 2020 kl. 19:30

Eline Hellerud og Eirik Fjelde

SALT Art - Music / SALT Arena, Langkaia 1
Oslo

Vokalist Eline Hellerud Åsbakk lager musikk i et kjølig, skandinavisk landskap. Med minimalistiske tekster tar hun lytteren langt til havs og over vidda om vinteren.

Med på å utforske det melankolske og avmålte i denne musikken er pianist Eirik Fjelde. Inspirasjonskildene er salmer og folketoner fra Nordland, kombinert med det eksperimentelle og frie fra jazzen.

Eirik Fjelde blir av mange betegnet som en særdeles lyttende og dyktig pianist, og spiller med mange av de beste musikerne i den nordnorske landsdelen, blant annet i gruppa Ánnásuolo og Marit Sandviks Nova Onda. Han spiller også i bandet til popstjernene Dagny og Chris Holsten.

Eline Hellerud Åsbakk har samarbeidet med mange dyktige utøvere innen både jazz, klassisk og tradisjonsmusikk. Ved siden av dette prosjektet er hun sanger i friimproensemblet Oslo 14 og synger med den danske duoen Svaneborg / Kardyb (vinner av Jazz Danmark´s Jazz Konkurrencen 2019). Eline har mottatt flere priser og stipender for sine komposisjoner og tekster.

Dørene åpner kl. 19.30, konsertstart kl. 20.00
Billetter: 200,- (ordinær) / 150,- (student)
ID: 18 år
Hvor: Naustet

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev