Lørdag 09. des 2023 kl. 13:00

JAZZKAFÉ – HELENE EDLER OG HAPPY JAZZ. Lillestrøm Jazzklubb.

Lillestrøm Jazzklubb / Scene 5 - Lillestrøm Kultursenter
Lillestrøm

En liten forsmak på jula nå, når fru Nissemor Edler setter i gang med reinsdyrlokkinga si. Med seg har hun flokken i Happy Jazz. Og det vet vi fra før; her blir det julejazz og stas. Særlig når Helene skal ut å passe på Julenissens Edler deler. Helene er mektig populær her på Lillestrøm jazzklubb, og det er ikke siste gang hun og alle Rudolfene opptrer her.

Som Helene selv sier: Med selvskrevne arrangementer, mye fra «The Great American Songbook», har vi laget et spennende, annerledes og publikumsvennlig konsept med stor variasjon, men samtidig en rød tråd gjennom det hele. Kjære og kjente perler krydret med dixie-aroma og marinert i kjærlighet!

Ja, det er jazzmusikk, ikke kokkekunst vi skal få smake på. Hele gjengen består av garvede musikere som både kan sluke noter og improvisere. Og mellom alle låtene vil Helene servere juleblødmer, julehistorier, julesanger og juleprat. Det har ikke vært ei gladere jente innom klubben vår. Så kom innom og få deg en julelåt midt i julemaska. Her blir det moro og MYE Helene. Men hun er ikke alene.

Med seg har hun:
Tron Syversen – piano
Jan Petter Skogen – trombone
Knut Elstad – trompet
Tron Lauman – klarinett/sax
Kurt Farstad – gitar
Rickard Johannesson– bass
Petter Stangjordet – trommer
+ seg selv: Helene Edler Lorentzen – vokal

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev