Søndag 02. sep 2018 kl. 11:00

BAJAZZFESTIVALEN, DAG 2

Bergen Jazzforum / USF Verftet
Bergen

I år flytter vi tilbake til USF Verftet og tar i bruk hele huset for å skape en unik og morsom festival for hele familien. Det blir flere konserter, ulike typer aktiviteter for barn og voksne i alle aldre. Vi slipper snart de første artistene, men spre gjerne informasjonen videre til venner og kjente som kan ha glede av Bajazzfestivalen.

CHRISTINE SANDTORV & STJERNETELLERBANDET
Med fire album i det spennende Stjerneteller-universet har Christine Sandtorv markert seg som en av de mest populære og egenartede produsentene av musikk for barn i Norge i dag. Som vanlig er konsertene hennes fylt med både fengende favoritter og pustepauser som minner om at verden er mer enn skjerm og tastatur. Dans og moro, lek og alvor – med poplåter av ypperste klasse.
Christine Sandtorv har leverte strålende konserter for fulle hus på Bajazz tidligere, og vi er veldig glade for å ønske henne og Stjernetellerbandet velkommen tilbake på årets festival.

HVA KOMMER NÅ…?
Hva kommer? Morsomt! Og skummelt! Og vakkert! Og ekkelt! Og pinlig! Og komisk! Og fint! Og herlig! Og DU kommer og er med og bestemmer hva som skjer!
En blanding av interaktiv improhistoriefortelling i samspill med abstrakte og fabelaktige lydbilder – og Eldbjørgs barnesanger til tekster av Inger Hagerup og Torgeir Rebbolledo Pedersen. De tre aktørene er alle av Norges fremste på hver sine felt – vibrafon, sang, historiefortelling. Frode er regjerende mester i teatersport, Eldbjørg har håvet inn både Buddy og Radka Toneffs minnepris og Rob er uslåelig vibrafonprofessor. Sammen i impro og i samspill leverer de musikalske historier som virkelig tar barn på alvor.

Animarie Hjelmerud står bak plakater, illustrasjoner og design til årets festival, som blir arrangert for åttende gang.

Bajazzfestivalen er en musikkfestival for barn og voksne og blir arrangert av Bergen Jazzforum.
Ta med hele familien på konserter og moro etter sommerferien. Dette blir garantert gøy!

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev