Søndag 15. jul 2018 kl. 19:00

Konsert på Woldstad Gard: Rot + ísa

/ Woldstad Gard
Isfjorden

Søndag 15.juli spiller bandene Rot og ísa på Woldstad Gard i Isfjorden!

ROT
Jannike Svensvik – Fele/ hardingfele
Mathias Marstrander – gitar
Eline Rafteseth – Kontrabass
Gaute Moen – trommer

Noen ord er så kjekke at de har flere meninger. Noen sjangre er så rotfesta at de lar seg skapes på nytt og blandes med andre uten å miste sin egenart. Vi er bandet Rot.

Bandet spiller nyskrevne låter av Jannike Svensvik. Låtene har rot i den tradisjonelle folkemusikken, men har likevel en egenart i sin nyskapende karakter. Medlemmene i bandet har ulik musikalsk bakgrunn, og lik kjærleik til musikken. Prosjektet blei skipa til etter flere år med vennskap, noe som er med på å skape rom for utforskning, innovasjon og erfaring.

Musikken har skikkelig driv og viderefører seg selv gjennom arrangementer fylt av rytmiske og tonale krumspring. Virkemidler som humor og musikalske klisjeer går igjen i skjønn forening med ung og fremoverretta skaperkraft.

Jannike har tidligere vært engasjert i ulike folkemusikalske prosjekter. Resten av bandet er kjent fra band og artistnavn som for eksempel Halie, Shakai, Yuma Sun og Molecules innenfor jazz og den mer rytmiske musikken.

ísa
«ísa er et ungt band som svever et sted midt i krysningspunktet mellom jazzrock, postrock, ambient- og indie-musikk, med tekster som dreier seg rundt eksistensielle opplevelser i det å vokse opp, og kompliserte tankerekker man aldri kommer til bunns i.

Bandet er tidligere studenter ved jazzlinja på Norges musikkhøgskole i Oslo, har allerede vært på tre norgesturnéer, og ga april 2017 ut debutalbumet sitt, «Våren, om lenge».

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev