Mandag 06. mai 2024 kl. 19:00

STAVANGER BRASS BAND MED LOUIS DOWDESWELL

Maijazz / Folken
Stavanger

Etter å ha spilt for fulle hus i Grieghallen under NM i brass i februar, er Stavanger Brass Band klare til å innta Maijazz med en uforglemmelig forestilling. Denne gangen tar de med seg stjernetrompetist Louis Dowdeswell. Det ligger en til en konsertopplevelse utenom det vanlige! Louis Dowdeswell, anerkjent trompetist og produsent, har raskt blitt et ikon på trompetens scene med sitt utrolige talent og allsidige repertoar. Mange sammenligner ham med Maynard Ferguson når det gjelder spillestil og register. Med millioner av visninger på YouTube og en stadig voksende fanskare, er Dowdeswell kjent for å trollbinde publikum med sin unike formidlingsevne.

Nå tar han med seg sine versjoner av klassiske låter og storbandmusikk til Maijazz, med det mål for øye å få løfte konsertopplevelsen til nye høyder (…) og få Folken til å gynge.

Stavanger Brass Band, kjent for sin evne til å underholde og begeistre, blir ledet av Stavanger by sin egen leadtrompetstjerne, Espen Westbye. Sammen med Louis Dowdeswell lover de en kveld fylt med god stemning og fengende musikk, hvor publikum garantert vil bli revet med.

Photo: Hans Lie

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev