Lørdag 04. mai 2024 kl. 22:30

Jazzalarm//SKY MUSIC

grenland jazzforum / Ælvespeilet kulturhus
Porsgrunn

Terje Rypdal Tribute: Hedvig Mollestad – gitar, Even Helte Hermansen – gitar, Ståle Storløkken – orgel/synth, Ingebrigt Håker Flaten – bass, Gard Nilsen – trommer.

Gjør deg klar for en musikalsk feiring som tar deg med på en reise gjennom Terje Rypdals ikoniske verker! Terje Rypdal har satt dype spor i norsk musikkhistorie, men Rypdal’s innflytelse har strukket seg langt utenfor landegrensene.
Et artig eksempel fra hans tidlige karriere er funnet av et godt spilt eksemplar av “Get dreamy” av bandet “The Dream” I platesamlingen til Jimi Hendrix. Denne kvelden ærer vi hans arv. Som stilskaper, ECM-ikon og inspirasjon for generasjoner av musikere. SKY MUSIC-bandet, bestående av noen av de fremste musikerne fra sin generasjon, samles på scenen for å gi deg en kveld med ren magi.

Opplev energien og lidenskapen når SKY MUSIC-bandet, kjernen i det anerkjente hyllestprosjektet, tar deg med på en reise gjennom Rypdals mest minneverdige komposisjoner. Denne gruppen av musikere, dypt forankret i norsk musikkliv, er ikke bare klare, men også ekstremt spillesugne.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev