Tirsdag 07. mai 2024 kl. 20:00

Melting Pot

Nasjonal jazzscene / Nasjonal jazzscene
Oslo

Five young europeans meet for the first time to improvise

Fem store improvisjonstalenter, én av dem vår egen Tuva Halse på fiolin! Det felleseuropeisk improvisasjonsprosjektet Melting Pot har eksistert siden 2013 og Nasjonal jazzscene har vært med siden 2019. Også i år er det blitt satt sammen en spennende konfigurasjon av fem særegne, fremadstormende musikere fra fem land. De har aldri spilt sammen før, men det skal de nå: De har en øvingsdag til å finne ut hvor de vil, og så blir det konsert, helt gratis for deg å oppleve!

Den polske trommeslageren Hubert Zemler, Wrocław, den norske fiolinisten Tuva Halse, Oslo, den iranske klarinettist Mona Matbou Riahi, Saalfelden, den nederlandske bassisten Louise van den Heuvel, Gent, og den argentinske saksofonisten Camila Nebbia, Berlin, skal finne felles kontekster og spille på sine forskjeller, musikalsk brobygging mellom opphav og retninger til glede for oss.

Melting Pot er øyeblikkskunst, her blir det ingen repriser. Møt opp, koble deg på, opplev!

Tuva Halse – fiolin, Mona Matbou Riahi – klarinett, Camila Nebbia – saksofon, Louise van den Heuvel – bass, Hubert Zemler – trommer

Melting Pot er et samarbeid mellom Berliner Festspiele / Jazzfest Berlin, Jazztopad Festival (Wrocław), Handelsbeurs (Gent), Nasjonal jazzscene (Oslo) og Internationales Jazzfestival Saalfelden.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev