Torsdag 16. feb 2017 kl. 20:00

Helge Lien solo

Arendal jazzklubb / Lille Torungen, Arendal kulturhus
Arendal

HELGE LIEN SOLO PIANO-KONSERT

Som meldt på vår hjemmeside og Facebookside og på hjemmesiden til Arendal Kulturhus, måtte den planlagte konserten med Harr & Hartberg med band dessverre avlyses.

Men fortvil ikke, kjære jazzpublikum:
Vi har jobbet på spreng og på kort tid fått på plass en ny og etter vår oppfatning svært god erstatning.
Torsdag 16. februar kommer Helge Lien, en av våre absolutt beste og musikalsk mest interessante pianister og holder solo piano-konsert.

Helge Lien har gjestet jazzklubben tidligere. De to konsertene han har spilt med sin egen trio har begge vært blant de desiderte høydepunktene i jazzklubbens historie, og mange vil sikkert også huske den fine LiveLien duokonserten sammen med vokalist Live Maria Roggen for noen år siden.

I 2008 fikk Helge Lien Trio Spellemannprisen for platen Hello Troll. Trioen hans har også to Spellemann-nominasjoner i tillegg til den de fikk prisen for. Helge Lien er en musiker som virkelig har satt spor etter seg i norsk jazz, og som også har markert seg på den internasjonale jazzscenen.
Denne gangen får vi altså høre ham i soloformat, og han har virkelig et stort låtmateriale å hente repertoar fra. Gjennom plateutgivelsene med trioen sin, har vi ikke bare lært ham å kjenne som en strålende pianist og improvisator, men også som en komponist av rang. Hva han kommer til å velge og spille denne kvelden, vet vi ikke. Det blir en overraskelse. Vi venter i spenning!

Billetter kr. 220,- / kr. 170,- (medl. AJK) / kr. 100,- (ungdom u/20 år)

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev