Torsdag 30. apr 2020 kl. 20:00

Mike Stern & Jan Gunnar Hoff Group

Arendal jazzklubb / Lille Torungen, Arendal kulturhus
Arendal

Supergitarist Mike Stern og pianist Jan Gunnar Hoff har gjort turneer sammen i Norge, Estland og Ukraina. Samarbeidet mellom de to startet i 2006 og i 2016 gjorde Stern & Hoff igjen turné, denne gangen med en ny besetning, der Audun Kleive (trommer) og Per Mathisen (bass) kompletterte bandet. Samarbeidet mellom de fire resulterte i plateutgivelse to år senere.
Mike Stern har vært kåret av Down Beat som en av de beste jazzgitaristene gjennom tidene og har fartstid fra bl.a Blood, Sweat & tears, Billy Cobham og ikke minst Miles Davis. Stern har vært nominert til US Grammy Awards 6 ganger og ble i 2012 tildelt en såkalt “Certified Legend Award” av Guitar Player.
Jan Gunnar Hoff er ikke fremmed med gitarlegender og har blant annet spilt sammen med Pat Metheny. Han har også hatt duokonsert med Chick Corea. Hoff er professor i rytmisk musikk/jazz ved UiA.
Med et av Norges fremste rytmekomp i trommeslager Audun Kleive og bassist Per Mathisen, kan publikum se frem til en festaften i den morderne jazzfusionens tegn.
Jan Gunnar Hoff – piano og synth, Mike Stern – gitar, Per Mathisen – bass, Audun Kleive – trommer
I samarbeid med Sørnorsk jazzsenter
Foto: Henrik Dvergsdal

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev