Lørdag 06. apr 2024 kl. 20:00

Members Choice – bandets ønskekonsert

Arendal Big Band / Store Torungen, Arendal kulturhus
Arendal

FEIRING AV MUSIKKENS KRAFT

Musikerne i Arendal Big Band lover en festlig feiring av musikkens kraft gjennom denne konserten. Med bandets dyktige dirigent, Tore Bråthen, ved roret, vil Arendal Big Band lede deg gjennom en spennende og spenstig reise i lydlandskapet som medlemmene selv har formet. Forbered deg på å bli inspirert og underholdt!

Bandet lover en kveld som hyller mangfoldet av musikk og feirer fellesskapet til Arendal Big Band. At medlemmene har fått velge fra bandets rikholdige repertoar gjennom mange år, gir ekstra inspirasjon og spilleglede. Det er en dedikert gjeng som kaster seg over nye oppgaver, alltid med målet om å spille hverandre gode.

Arendal Big Band er kjent for utallige konserter som byr på musikalske reiser gjennom ulike sjangre og epoker. Fra å utforske Rolling Stones’ rockearv til å fordype seg i Duke Ellingtons elegante jazzarrangementer, har bandet opparbeidet en evne til å fange essensen av hvert musikalsk univers de utforsker. Denne konserten bygger på noen av medlemmenes favorittlåter som de ønsker å dele med publikum. «Members Choice» blir med andre ord en slags ønskekonsert for bandets medlemmer, og en gedigen musikalsk godtepose for publikum!

Foto: Tore Bråthen

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev