Fredag 01. nov 2019 kl. 19:30

Hilde Louise Asbjørnsen m/ musikere

Lille Ole Bull Scene / Lille Ole Bull Scene
Bergen

LILLE OLE BULL FREDAG 01. NOVEMBER 2019KLOKKEN 18:30
Hilde Louise Asbjørnsen gjester Bergen 1. november
Hilde Louise Asbjørnsen er en kvinne med mange talenter; hun er jazzvokalist, låtskriver, skuespiller og kabaretartist med flere store musikalroller bak seg. Men aller nærmest i hjertet ligger musikken, noe som over tiden har resultert i 11 album og sist med albumet; Red Lips, Knuckles and Bones.

Hun er blitt sammenlignet med storheter som Marilyn Monroe, Edith Piaf og Peggy Lee, og omtales som like mye musiker og poet, som historieforteller. Under konserten på Lille Ole Bull presenteres en miks av Asbjørnsens siste album, i herlig samspill med hennes håndplukkede band; Hilde Louise Orchestra.

Hilde Louise Orchestra av Hilde Louise Asbjørnsen på vokal, Anders Aarum på tangenter, Jens Fossum på kontrabass, Svein Erik Martinsen på gitar og Hermund Nygård på trommer.

Hilde Louise Orchestra er en egen tilstand. «Dont´t Stay for Breakfast» er et visittkort anno 2015 som forteller oss at Hilde Louise er en artist i verdensklasse. Hun forteller historier med hode og hale, inderlige og ekte og egna til ettertanke – vi snakker lyrikk. Hadde hun bodd i New York hadde Broadw ay og de hippe jazzklubbene åpna dørene for lenge siden. – Tor Hammerø, For de Jazz

Flott og feiende. Eleganse er et ord som er lett å gripe til møte med Hilde Louise Asbjørnsen og hennes orkester. – Fredrik Wandrup, Dagbladet om «Don´t Stay for
Breakfast»

5/6: Det er sw ingende, både dempet og direkte, forførende, tett og flott. – Hamar Arbeiderblad om «Don´t Stay for Breakfast»

5/6: Det er som om noe av Billie Holiday har tatt bolig i henne. Hun er forføreren som presser deg litt lenger enn fornuften tilsier. – Aftenposten om «Månesjuk»

Pris:
380,-

https://www.olebullhuset.no/eventkalender/hilde-louise-asbjoernsen-m-musikere/

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev