Lørdag 17. sep 2022 kl. 21:00

Gammalgrass

Bærum Kulturhus / Bærum kulturhus
Bærum

En cocktail av bluegrass ispedd gammaldans og klassisk musikk med en twist av bisarr humor. Selve definisjonen på et musikalsk overflødighetshorn. Stian Carstensen, Ola Kvernberg og Ole Morten Vågan i full kreativ utfoldelse.

I skjæringspunktet mellom bluegrass, folkemusikk, klassisk, jazz og store doser humor og livsglede finner du Gammalgrass – en supertrio av sjeldent kaliber. Med en forførende cocktail av takt, tone og dødsforakt, gir Stian Carstensen, Ola Kvernberg og Ole Morten Vågan jernet og slipper alle musikalske hemninger i jakten på en unik konsertopplevelse.

Trioen har spilt land og strand rundt i Norge, i tillegg til turneer i Tyskland og Europa, og er kjent for ublu musisering på høyt plan, der tempoet til tider er like kjapt som stilartsskiftene.

Musikantene Stian Carstensen (trekkspill, fiolin, gitar, banjo, fløyter), Ola Kvernberg (fiolin, bass, piano) og Ole Morten Vågan (bass) er hver for seg utøvere i den aller øverste divisjon. Sammen utgjør de et sprudlende ensemble, som med humor og overskudd tar oss med på en reise i et hittil lite utforsket musikalsk landskap – der de fleste taktarter og sjangre blir utsatt for mer eller mindre respektløse tolkninger.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev