Fredag 14. jun 2024 kl. 21:00

Espen Grjotheim med Christianssand Storband og Aase Helene Røinaas Aabel

Christianssand Storband / Apotekergaarden
Grimstad

Espen Grjotheim, Aase Helene Røinaas Aabel og Christianssand Storband tar igjen turen til Apotekergaarden med en forrykende sommerkonsert!

Christianssand Storband og Espen Grjotheim innledet i 2017 et samarbeid hvor vi feirer starten på sommeren med feelgood-konserter i storbandtradisjonen etter Frank Sinatra. Også i år byr vi på god sommerstemning på Apotekergaarden med et av landets beste storband og stjernevokalisten fra Grimstad. Som i fjor har vi også med oss gullstrupen fra Tveit, Aase Helene Røinaas Aabel. Espen og Aase Helene har valgt ut sine storbandfavoritter, så ta med deg venner og familie til Apotekergaarden fredag 14. juni!

Espen er oppvokst i Grimstad og har en imponerende musikalsk merittliste. Han er fast vokalist i og har turnert verden rundt med Secret Garden. På Sørlandet har han gjort suksess med oppsetninger i Dyreparken og flere konserter i Kilden, bl.a. sammen med Helene Bøksle og Kristiansand Symfoniorkester. Han har spilt hovedrollen i en rekke spektakulære musikaloppsetninger, bl.a. Mamma Mia, Jesus Christ Superstar, Les Miserables, Chess og Phantom of the Opera og i 2023/2024 var han sentral i den spektakulære oppsetningen av Miss Saigon på Folketeateret i Oslo.

Aase Helene er fra Tveit i Kristiansand og spiller en sentral rolle i musikk- og kulturlivet på Sørlandet. Hun har bl.a. vært svært delaktig i Sommer på Torvet med coverbandet Playmood, hun er konferansier og sanger på Himmel på jord, var med og vant Korslaget med Team Thom på Tv2 og farter rundt med musikk i små og store tilstelninger.
Aase Helene har sunget mye med Christianssand Storband, og hun har hatt flere teater- og musikalroller, bl.a. i oppsetningen av Les Miserables, hvor hun deltok sammen med Espen.

Storbandet er som vanlig ledet av den eminente og utrettelige Tore Bråthen. I tillegg til å ha ledet Christianssand Storband i over 25 år, er han førstelektor ved UiA, en ettertraktet trompetist, og musikalsk leder for en rekke andre band, bl.a. ungdommens eget storband i sør, Sørnorsk ungdomsstorband.

Vi lover fantastisk stemning og swingende storbandrytmer når Christianssand Storband, Espen Grjotheim og Aase Helene Røinaas Aabel inviterer til storbandfest fredag 14. juni på Apotekergaarden!

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev