Lørdag 02. okt 2021 kl. 20:30

Erlend Albertsen Basspace

Flekkefjord Jazzklubb / Flekkefjord kultursenter Spira
Flekkefjord

Erlend Albertsen Basspace, ledet av komponist og bassist Erlend Olderskog Albertsen har med sitt nye kompass kalt inn en håndfull kjære kollegaer og venner til musikalsk ekspedisjon mot nye hørverdigheter. Dette mann- og kvinneskapet består av karakterer som er forbundet med prosjekter som blant annet ECM, Trondheim Jazzorkester, Espen Berg Trio, Nakama, Eyolf Dales Wolf Valley, Wako, Ayumi Tanaka Trio, Billy Meier, OJKOS og Sanskriti Shrestha Avatar.

Erlend Albertsen Basspace er:

Erlend Olderskog Albertsen – kontrabass
Simon Olderskog Albertsen – trommer
Henriette Hvidsten Eilertsen – fløyte
Adrian Løseth Waade – fiolin
Ayumi Tanaka – piano

Musikken dere får høre er Erlends komposisjoner, som er inspirert av blant annet Miles Davis, Trygve Seim, Wayne Shorter og Arvo Pärt. Det blir også innslag av en gammel nord-indisk tradisjon ved navn Dhrupad samt et teatralsk stykke musikk inspirert av den irske Samuel Beckett.

«Med meg på scenen har jeg venner og kolleger som støtter, utfordrer og komplementer denne musikken, hver på sitt eget vis. Foruten komposisjonene er nemlig en viktig del av jazzmusikken det at individenes oppfatninger påvirker resultatet. Det inkluderer også deg som kommer på konserten, du har mer å si for hva som skjer på en jazzkonsert enn du kanskje skulle tro. Kanskje stiller du deg opp på bordet og danser av glede når bandet tar, du roper hurra når bassoloen er ferdig, eller minnene strømmer på når pianisten omfavner stillheten med sarte tastetrykk på tangentene. Gjennom alle våre tanker, ord og handlinger påvirker og påvirkes vi av hverandre, Dette forsterkes når vi deler tid (2. oktober kl 2030) og rom (Blackbox, SPIRA).

“Fra øyeblikk til øyeblikk, fra låt til låt. Det er denne balansen som virkelig gjør at
man sitter igjen med et inntrykk av å ha hørt noe storartet.” Christopher Monsen, Klassekampen

“Balansen i det finurlige, naive og likevel sofistikerte og myndige uttrykket er både underhaldande og stimulerande” Olav Opsvik, Jazznytt

Pris:
250
Medlemspris 150.

Vi har som mål å være den tryggeste opplevelsen utenfor hjemmet. For å sikre en trygg og god kulturopplevelse er det iverksatt flere tiltak. På en enkelt kulturforestilling vil maks antall solgte billetter følge gjeldende regler. Det vil også være avstand mellom grupper i henhold til gjeldende regler. En husstand kan sitte sammen, vennegrupper må kjøpe enkeltbilletter. Hvis du er syk skal du holde deg hjemme. Når du kjøper billett vil vi blokkere seter ved siden av kjøpet ditt som sikrer trygg avstand til andre grupper. Alle gjeldende smittevernhensyn er ivaretatt Som ansvarlig arrangør må vi vite hvem som er på de ulike forestillingene. Derfor må du som billettkjøper registrere navn, mobilnummer og e-post når du kjøper billett. Dersom du kjøper billetter til flere enn deg selv, må du selv ha oversikt over hvem du kjøpte billetter til.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev