Fredag 21. sep 2018 kl. 21:00

Don’t try this at Home – a Tribute to Michael Brecker, Horten

Horten jazzclub / Stallen
Horten

Don’t try this at Home – a Tribute to Michael Brecker
Michael Brecker var én av de mest innflytelsesrike musikere av sin generasjon uavhengig av sjanger og instrument.
Han var av mange ansett som den viktigste saksofonisten siden John Coltrane. Trass sin unge alder ved sin død (57), etterlot Brecker seg en enorm musikalsk arv som spenner fra et jazzrock/fusion repertoir til små jazzcombo via gjestesolist på utallige innspillinger med «alle» de store amerikanske artister. Ingen nevnt. Ingen glemt. Det er simpelthen umulig å være musikkinteressert i dag uten å være direkte berørt av Brecker’s saksofonspill eller noen av de over 900 studioinnspillingene han medvirket på.
Dette er en hyllestkonsert til musikeren, saksofonisten og komponisten Michael Brecker slik vi kjenner han fra hans soloalbum.
Med denne konserten tar Petter Wettre, Hans Mathisen, Jørn Øien, Daniel Franck og Hermund Nygård oss med på en ekspedisjon i Michael Brecker’s rikholdige musikalske univers og hyller en musiker som har betydd så mye for så mange.
Petter Wettre – tenorsaksofon
Jørn Øien – piano & keys
Hans Mathisen – gitar
Daniel Franck – bass
Hermund Nygård – trommer
Dørene åpner kl. 19:00

Pris:
220
Medlem 170. Student 100.

Studenter må legge frem studentbevis for å komme inn med student billett. Medlemmer må kunne bevise medlemskap for å komme inn med medlemsbillett.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev