Lørdag 11. mai 2024 kl. 12:00

9 Grader Nord, Jacks Funk Ungdomsstorband med mer – gratis familiedag på Torvet | Jazzfest 2024

Trondheim Jazzfestival / Torvet
Trondheim

Vi gjentar suksessen fra tidligere år og inviterer små og store til en innholdsrik familiedag på Torvet lørdag 11. mai kl. 12:00 – 16:00. Det blir konserter og underholdning både på og rundt Torvscenen, vår egen New Orleans-gateparade, ulike foodtrucks og mye annet gøy! Alt kulturprogram er selvfølgelig gratis. Hold av datoen – og velkommen til alle!

Gateparade
Torvet kl. 12:00
Med Jazzfests eget paradeorkester!
Trompetist Sturla Hauge Nilsen har samlet et knippe unge korpstalenter som spiller opp til gateparade og god stemning på Torvet under familiedagen! Det blir liv og røre i ekte New Orleans-stil med de unge i sentrum!
Sturla Hauge Nilsen – musikalsk leder

9 Grader Nord
Torvscenen kl. 14:00
En eksplosjon i musikalske farger!
9 grader nord er et eklektisk, tamilsk folkrockband som henter inspirasjon fra et mangfold av musikalske stiler – inkludert karnatisk musikk, baila og tamilsk folkemusikk. Bandet er kjent for sine energiske, opprørske og selvsikre sceneopptredener, og inkorporerer instrumenter som blant annet bambusfløyte og cajon for å skape sitt karakteristiske sound.
Siden starten i 2017 har bandet gitt ut to album og opptrådt på utallige prestisjetunge norske festivaler og klubbscener rundt om i Norge. Gjør deg klar for å danse til denne unike musikalske energibomben!
Mira Thiruchelvam – gitar, fløyte, vokal
Dipha Thiruchelvam – vokal, gitar, fløyte
Jakob Sønnesyn – bass
Jakob Sisselson Hamre – perkusjon

Jacks Funk Ungdomsstorband
Torvscenen kl. 15:15
Unge favoritter som spiller fletta av de fleste!
Jacks Funk Ungdomsstorband består av 29 talentfulle musikere med bakgrunn fra ulike skoler i Trondheimsområdet. De er alle mellom 15-20 år – men tross sin unge alder har de allerede flere års erfaring med å traktere funk-sjangeren.
Under ledelse av Jack Enters spiller de moderne, groovy og fengende funk med låter av artister som Earth, Wind & Fire, Tower of Power, Silk Sonic, Ole Børud, The PB Underground og flere. Gjør deg klar for å bli imponert!
Jack Enters – musikalsk leder

ISAK Dansekompani
Kirkebakken – Vår Frue Kirke
Flash mob!
De unge talentene fra ISAK Dansekompani stiller opp med en egenkoreografert flash mob-dans i samspill med paradeorkesteret på kirkebakken utenfor Vår Frue Kirke. Vi oppforderer alle små og store til å bli med og danse!
Kristine M. G. Dalsbø – instruktør, koreograf

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev