Torsdag 09. mai 2024 kl. 20:00

Judith Hill

AnJazz - Hamar Jazzfestival / Hamar Teater
Hamar

AnJazz – Hamar Jazzfestival kan skilte med et riktig stjernebesøk fra den internasjonale musikkscenen når vokalist Judith Hill (US) gjester AnJazz under årets festival!

Vokalist Judith Hill gjorde seg bemerket i duett med Michael Jackson på “I Just Can’t Stop Loving You” og “This Is It”-konsertene i London. Etter Jacksons bortgang i 2009 sang Judith Hill i begravelsen, noe som umiddelbart plasserte henne på det musikalske verdenskartet.

Judith Hill har også samarbeidet med Prince som både produserte og bidro musikalsk på hennes første soloalbum “Back In Time” i 2015, som fikk stor oppmerksomhet. Noen år senere fulgte hun opp med den egenproduserte LP’en Golden Child.

Hill har jobbet med storheter som filmskaper Spike Lee, jazzlegenden George Benson, hun har vært support for John Legend og Josh Groban, og med sistnevnte ble hun invitert opp på scenen hver kveld for å synge duetter. Sammen har de to gitt ut singelen “Remember When It Rained”. AnJazz er svært stolte over å kunne presentere Judith Hill som en av artistene på årets festival.

Besetning:

Judith Hill: vokal, gitar, piano
Peewee Hill: Bass
Michiko Hill: orgel, keyboard, synth
John Staten: trommer

Foto: Ginger Sole Photography

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev