Fredag 10. mai 2024 kl. 20:00

Knut Reiersrud Band

AnJazz - Hamar Jazzfestival / Hamar Teater
Hamar

AnJazz er stolte over å kunne slippe tredje konsert i årets festivalprogram; Knut Reiersrud med sitt eminente band vil gjeste AnJazz 10. mai og presentere materiale fra sitt nyeste album “Antropomorfi” som slippes i februar 2024.

Låtene er tilegnet ulike dyr som har vært så uheldige å komme i kontakt med oss mennesker. Dette er ikke en tradisjonell dyrevern-plate (hvis noe slikt finnes) med refsende tekster om mennesker og natur. Nei, ifølge Reiersrud selv har han forsøkt å gestalte personligheten til de ulike dyrene gjennom instrumentalmusikk. Heftig gitarbasert R&B/jazz/rock/funk – innspilt live på den sagnomsuste 16 spors-Otari båndmaskinen i den store forsamlingssalen hos Frelsesarméen i Oslo. En heftig lydverden som også Big Bang hadde gleden av på sin siste plate. På platen finnes åtte låter signert Reiersrud – syv instrumentale og en sang skrevet sammen med Frida Ånnevik og det er materiale fra dette albumet Knut Reiersrud Band tar med seg til Hamar og AnJazz.

Knut Reiersrud har med seg sitt faste band siden som siden 2006 har bestått av musikere fra øverste hylle som neppe trenger noen nærmere introduksjon: David Wallumrød på diverse tangentinstrumenter, Nikolai Hængsle på bass, Bjørn Holm på gitar og Andreas Bye på trommer.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev