Lørdag 07. aug 2021 kl. 13:30

Reidar Myhres Prima Band

Tønsberg Jazzklubb / Quality Hotel Tønsberg (Oseberg)
Tønsberg

Reidar Myhre og hans band er tilbake! Vi gleder oss til gjenhør.

Bandet består av 7 musikere med meget solid musikk-erfaring. Det oppsto som et supplement til Kampen Janitsjar i 2009. Meningen var at de på konserter o.l. skulle bidra med en annen og litt mer jazzifisert stil.

Dette ble etterhvert for ambisiøst og uegnet for korpsmusikere. Reidar Myhre startet da bandet på nytt i september. Idéen var å lage et band med friske arrangementer og swingende evergreens spilt på en annen måte. Han fikk da Pete Knutsen (tidl. Arman Sumpe d.e. – Popul Who) til å arrangere melodiene på en ny måte. Etter hvert fikk han også kontakt med Øyvind Brække til å skrive endel arrangementer.

Reidar Myhre har en lang musikerkarriere bak seg. Det hele begynte med danseorkesteret The Gamblers på 60-tallet. Deretter ble det Reidar Myhres Orkester, som igjen ble til Arman Sumpe Dur Express i 1971. I 1972 skiftet bandet mannskap og endret navnet til Popol Vuh.

Myhre fortsatte i stedet på egen hånd som norsk saksofonist i særklasse. Siden har han spilt med en rekke verdensstjerner over store deler av kloden. Han er i dag høyt respektert som solosaksofonist i Kampen Janitsjarorkester.

Mina Nystad – ungt supert jazztalent fra Sandefjord – er hjemme på ferie fra Berklee i Boston. Hun skal varme opp for gutta med piano og vokal.

Pris:
Medl. kr.100 / ikkemedl. kr.200 / under 25 år gratis

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev