Lørdag 18. mai 2024 kl. 15:30

Nesodden jazzfestival – Eberson / Scheen Jazzorkester med Fredrik Ljungkvist m.m.

Nesodden jazzklubb / Nesoddtangen gård
Nesodden

Nesodden Jazzfestival braker løs i deilig sol på Nesoddtangen gård lørdag 18. mai! Gitarlegenden Jon Eberson har med seg datteren Marte Eberson (Highasakite, Löv) på keys og Axel Skalstad på trommer. Vi får en underholdende stund med selveste Nesodden Storband. Albert Rygh, ung supergitarist som er fra Nesodden kommer med kvartetten sin som består av bassist Johannes Elnan, også fra Nesodden, Isak Hungnes på piano og Erik Flaig på trommer og de spiller god, melodisk, moderne jazz!

Vi får full marokkansk fest da stjernespekkede Djadba Ensemble entrer scenen! Her kan det danses! Ensemblet ledes av Laaouam Khalid og han har med Sigmund Vestrheim på trommer (som vanligvis spiller verden rundt med AURORA), Jørgen Kasbo på gitar, Åsmund Evja Eikill, bass og de har med vår egen Njål Ølnes sammen med Eirik Hegdal på saksofoner. Dette blir garantert en energiutladning!

Scheen Jazzorkester med Fredrik Ljungkvist er godteri for øret. Svenske Ljungkvist er en av nordens mest innovative saksofonister og leder an sammen med legenden Audun Kleive på trommer, legenden Guttorm Guttormsen på saxer og fløyter og resten av orkesteret består av et stjernelag: Andre Kassen, Jon Øystein Rosland, saxofoner, Line Biørner Rosland, klarinetter, Finn Arne Dahl Hansen og Thomas Johansson, trompet, Mats Äleklint og Frøydis Aslesen, trombone, Asgeir Grong, basstrombone, Mathias Stähl, vibrafon og Jan Olav Renvag, bass.

I forkant av åpningen 15.30 vil det være musikk og marked med smakebiter fra festivalen på Tangen Senter, og det er utstilling i Galleri Vanntårnet med Ingrid Jangaard Ousland fra 12.00.
Herlige Flasken Kjøkken & Bar serverer deilig mat og forfriskende drikke på Nesoddtangen gård!
Velkommen!

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev