Onsdag 01. jun 2022 kl. 19:00

Frode Haltli ‘Avant Folk’

Svartskog Music AS / focuspocus studio, Vestre Oppegård, Roald Amundsens vei 92
Svartskog

Intimkonsert med Frode Haltlis drømmelag ‘Avant Folk’ på Svartskog – med Svartskog Spelemannslag som oppvarmingsband, og fotoutstilling i konsertlokalet med Gudrun og Per Hoffmann.

«Dette er Frode Haltlis vakre verden. Den kombinerer skjønnmaleri med styggedom, og beveger seg mellom kirken og skogen.» 

Arild R. Andersen, Jazz i Norge

Frode Haltli – trekkspill

Selma French Bolstad –hardingfele og vokal

Hans P. Kjorstad – fele

Rolf-Erik Nystrøm – saxofoner
Juhani Silvola – gitarer

Oddrun Lilja Jonsdottir – gitar og vokal

Fredrik Luhr Dietrichson – kontrabass

Per Oddvar Johansen – trommer

Frode Haltli Avant Folk er et stjernelag av musikere – et spellemannslag helt utenom det vanlige – et kollektiv av solister på tvers av generasjoner og sjangre – en videreføring av Frode Haltlis arbeid et sted midt i triangelet jazz, samtidsmusikk og folkemusikk.

Ensemblet har siden debuten i februar 2017 blitt et ettertraktet band, og har spilt på festivaler i inn- og utland. Debutplata «Avant Folk» fra 2018 mottok svært gode anmeldelser, og i 2021 kom «Avant Folk II», igjen til strålende kritikker:

«

Resultatet er (nok en gang) slående. Musikken som snekrer sin egen hylle å sitte på, der det gamle møter det nye, i en snurrig, men du så vakker miks av sjangre og uttrykk.» 

Ando Woltmann, Morgenbladet«De fire komposisjonene gir oss samtidsmusikk, space rock og fest på lokalet i samme åndedrag. Det er oppfinnsomt, rørende, spennende, vakkert og underlig (…)
»
Audun Vinger, Dagens Næringsliv

http://www.frodehaltli.com

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev