Fredag 18. okt 2024 kl. 18:00

Ski Storband – av og med trombonist Oscar Utterström, feat. Helle Knutson på vokal

Lillestrøm storbandfestival / Stjernesalen
Lillestrøm Kulturhus

Oscar Utterström, svensk trombonist, komponist og arrangør; bosatt på Langhus i Nordre Follo rett utenfor Oslo; leder for tiden Ski Storband. Ski Storband var sist på storbandfestivalen i 2016, og vender nå tilbake med original musikk komponert og arrangert av Oscar Utterström. I tillegg slipper Oscar en ny plate med eget materiale inspillt i Nashville, USA.

Oscar har i en periode hatt base som frilanstrombonist i Nashville, Tennessee, og har blant annet spilt med Nashville Jazz Orchestra, samt opptrådt med Nashvilles og Chattanoogas symfoniske orkestre og andre bandkonstellasjoner i Nashville. Han har jobbet sammen med navn som Shania Twain, Kelly Clarkson og Taylor Swift for å nevne noen.

Som komponist kombinerer Oscar sine svenske røtter med amerikansk musikk og World Music. Han har gitt ut to album; Home (2008) og Departure (2012).

På vokal har vi med oss Helle Knutson – en allsidig og formidlingssterk vokalist med base i Oslo. Hun synger til vanlig med eventbandene Bullit og Glory Days. Helles hjerte ligger i soul og jazzens verden, men hun trives også stort som showartist med glitter og stas.

Ski Storband ønsker å presentere Oscar sine komposisjoner for storbandfestivalens publikum, og det vil bli en blanding av tidligere komposisjoner og nykomponert musikk.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev