Lørdag 13. mai 2023 kl. 18:00

Solveig: .. peer aspera ad astra | Jazzfest 2023

Trondheim Jazzfestival / Olavshallen
Trondheim

Et musikalsk eventyr som utfordrer Ibsen

Solveig var ikke en passiv kvinne som bare satt årevis og ventet på sin kjære Peer Gynt – hun var et fyrverkeri! Nesten 150 år etter premieren på Henrik Ibsens verdenskjente drama er det på tide at Solveig får fortelle sin versjon av hva som egentlig skjedde.
Musikalstjerne og tidligere Stjernekamp-deltager Heidi Ruud Ellingsen har samlet et stjernelag som sammen har laget den musikalske teaterkonserten Solveig: .. peer aspera ad astra, om Solveig sin reise fra jordhytta til stjernene, og ned igjen.
Ellingsen fant ut at Solveig hadde egne drømmer, egne ambisjoner, og at hun kompromissløst bygget sin egen karriere som musikalartist. Solveig var nemlig ikke den passive kvinnen som bare satt årevis og ventet på sin kjære Peer – hun hadde langt større ambisjoner.
Forestillingen har gjort stor lykke på scener i det ganske land, og nå står Trondheim for tur. Dette blir en storslagen festivalopplevelse!

Heidi Ruud Ellingsen – skuespill, vokal
Marit Adeleide Andreassen – skuespill, vokal
Erlend Skomsvoll – piano
Elisabeth Lid Trøen – sax
Håvard Stubø – gitar
Birger Mistereggen – perkusjon

Rolf Kristian Larsen – dramatiker
Margrethe Aaby – produsent

Bli Jazzfest-venn og få rabatt på alle våre konserter, ekslusive tilbud og nyheter før alle andre!
Registrer deg her: https://trondheimjazzfestival.mailmojo.page/jazzfestvenn/

Pris:
ORDINÆR 490. JAZZFEST-VENN 390.

Bli Jazzfest-venn og få rabatt på alle våre konserter, ekslusive tilbud og nyheter før alle andre! Registrer deg her: https://trondheimjazzfestival.mailmojo.page/jazzfestvenn/

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev