Lørdag 31. aug 2024 kl. 19:00

Jazz på Kampen: Martin Nodeland Trio

Kampen Kaffe & Bar / Jazz På Kampen
Kampen Kirke

Martin Nodeland Trio

Martin Nodeland har med sitt gitarspill og musisering etablert seg som en sentral skikkelse i norsk jazz som høster oppmerksomhet verden over. 
Han har et gjenkjennelig personlig uttrykk med sterke røtter i den amerikanske jazz tradisjonen og en fremoverpekende moderne vri. Det er avansert, komplekst, melodisk og fengende på samme tid når Martin Nodeland spiller. Det samme kan sies om hans komposisjoner som du kan høre på utgivelsene hans, Debut (2019), og Origins (2020).

I denne anledningen får vi høre han i trio-formatet med to av landets dyktigste og interessante unge jazzmusikere. Trommeslageren Steinar Heide Bø er blitt omtalt som en “incredible drummer” av ingen ringere enn Bill Frisell, og “morgendagens Tony Williams” av Gard Nilssen.

Andreas Svabø er en ettertraktet bassist, med god grunn. Sjeldent får en høre så modent rytmisk og harmonisk bass-spill som når Svabø er på scenen. 


Trioen kommer til å fremføre både originalmusikk og standardlåter i den herlige akustikken i Kampen Kirke. Dette kommer til å bli vakkert og lekent. 



Martin Nodeland – gitar
 Andreas Svabø – bass
 Steinar Heide Bø – slagverk

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev