Nyheter

Nutshell fremmer norsk jazzeksport

Øyunn, Erland Dahlen, Rune Your Day og Hanna Paulsberg Concept med Magnus Broo er blant det internasjonale bookingfolk og journalister får høre under Nutshell i Bergen 23. til 26. mai.

Årets Nutshell-arrangement er den trettende i rekken. Nytt av året er at arrangøren Vestnorsk Jazzsenter har fått inn en kurator utenfra. Første musiker ut til å ta på seg dette ærefulle oppdraget er trommeslager Gard Nilssen.
– En enestående musiker med god oversikt over hva som rører seg i jazz-feltet. Vi er glad for å kunne samarbeide med Gard om programmet og er meget fornøyd med hvordan det ble seende ut, sier Nina Torske i Vestnorsk jazzsenter.
På årets program står Øyunn, Bounce Alarm, Erland Dahlen, Rune Your Day, Dag Arnesen Trio, Andre Roligheten 4, Håvard Wiik Trio, Terje Isungset & Maria Skranes og Hanna Paulsberg Concept med Magnus Broo.

Som tidligere presenterer Nutshell noe av det beste og mest aktuelle innen norsk jazz for internasjonale bransjefolk og skribenter. Nutshell handler om å fremme eksport av norsk jazz, og 25 internasjonale deltakere og 13 norske bransjefolk deltar på årets utgave. Det legges stor vekt på å skape en best mulig helhetsopplevelsen, og musikk og musikere presenteres i spektakulære omgivelser, der landskap, natur, lokal mat og drikke inngår som naturlige ingredienser.

Last ned programmet i sin helhet her / download concert program here.

Fra forsiden

Meld deg på vårt nyhetsbrev