Nyheter

Bergen Jazzforum slipper vårprogrammet

Bergen Jazzforum slipper nå vårprogrammet med blant andre Megalodon Collective (bildet), Atomic, Fred Frith Trio og John Scofield.

på bildet over: Megalodon Collective (pressefoto: Signe Fuglesteg Luksengard)

– Etter et fantastisk konsertår 2016 hvor Bergen Jazzforum har hatt rekordbesøk med over ti tusen gjester på våre konserter, er vi skikkelig klare for å sette i gang med 2017. Vi har satt sammen et variert program for våren og tilsynelatende spriker det i flere retninger, men fellesnevneren er kvalitetsjazz i øverste sjiktet, sier daglig leder i Bergen Jazzforum, Mads Hatlevik.

Seks norske band står på vårprogrammet for Bergen Jazzforum.  Atomic, nå med Hans Hulbækmo på trommer, den bergenske trioen Cakewalk med plateslippkonsert på Landmark og sjumannsbandet Megalodon Collective som vant Jazzintro tidligere i år.
I tillegg kommer Kjetil Møster, Thomas Strønen, Snah og Ståle Storløkken med sitt impro/prog prosjekt Reflections in Cosmos, Jazzkamikaze med Marius Neset og IPA.

Den internasjonale delen av programmet består av blant annet Fred Frith Trio,  Mark Feldman og Sylvie Courvoisier Duo,  John Scofield,  Spyro Gyro og svenske Oddjob med Goran Kajfes i spissen. Oddjob spiller også Bajazzkonserter for hele familien med deres prisbelønte Jazzoo-prosjekt. Resten av Bajazzprogrammet, som avvikles første helgen i måneden består av Silje og Maria (Maria Solheim og Silje Sirnes Winje), 9 grader nord og Lekerommet. Nytt i år er at Bajazz-konseptet utvides med konserter på Oseana på lørdagen kl 13:00. Bajazzkonsertene på USF er søndag kl 12:30 og kl 14:00.

Mer om billettkjøp og programmet for Bergen Jazzforum her.

Fra forsiden

Now's the time

NTT: Jazzjam House Rules

Tullkattesnutene tar med barn ut i verden, Audun Ellingsen knipser klingende jazzmynt, ferske videoer, bookingnyheter og konsertinntrykk pluss et Jazznytt-intervju med Amalie Dahl!

Nyhet

Tysk prestisjepris til Bendik Giske

Bendik Giske ble nylig kåret til årets artist under German Jazz Prize. En saksofonist og komponist som kontinuerlig flytter grensene, uttaler juryen i sin begrunnelse.

Meld deg på vårt nyhetsbrev