7. april 2014

Talula Does The Hula From Hawaii
Talula Does The Hula From Hawaii

Om utgivelsen

Talula Does The Hula From Hawaii er en kvintett som spiller gamle pop/rock perler i frijazzdrakt. Saksofonist Sam Andreae startet bandet høsten 2011 med ideen om å spille mer eller mindre kjente låter som medlemmene i bandet hadde forhold til. Med egne arr., akustiske instrumenter og stor improvisatorisk frihet har restultatet blitt en sprelsk pakke av løse rockegrooves, frijazz og impro – fra akustisk kakafoni til det sarte og nedpå. Alt dette skjer med utgangspunkt i og med stor respekt for låter av bl.a. Bowie og Beach Boys. Debutplate slippes på engelske Efpi records 7.april.

Lenker

Fra forsiden

Now's the time

NTT: Driftige distraksjoner

Mette Henriette inntar Operaen, vi møter Elina Duni, er på konsert med Needlepoint, og har dagbokessay om syv vidunderlige dager med kulturopplevelser og distraksjoner. Now’s The Time!

Nyheter

Schemes spilte seg videre til Jazzintro-finale

Det var kvartetten Schemes som sikret seg en finaleplass i Jazzintro 2024 da første runde av lanseringsprogrammet ble arrangert på Bergen Jazzforum torsdag kveld. I finalen under Moldejazz i juli skal bandet kjempe om tittelen Årets unge jazzmusikere 2024 samt en lanseringspakke fra Norsk jazzforum med festivalturné og mentorprogram.

Meld deg på vårt nyhetsbrev