7. mars 2014

Come Shine
Red And Gold

Om utgivelsen

Jazzsuksessen Come Shine oppsto i 1998. Kvartetten gjorde seg bemerket, både nasjonalt og internasjonalt, for sine fantasifulle og nyskapende tolkninger av jazzstandarer. I fjor gikk bandmedlemmene igjen i studio. Fire dager med intens jobbing i Atlantis studio i Stockholm, resulterte i et nytt og spennende album fra jazzmusikerne, det første på 12 år.

Som tidligere tolker Come Shine gamle låter og gjør de til sine egne. Det tette og dynamiske samspillet, og den sterke formidlingsevnen gjør seg som før gjeldende, og på albumet Red and Gold får vi servert gamle låter i ny drakt.

Lenker

Fra forsiden

Now's the time

NTT: Driftige distraksjoner

Mette Henriette inntar Operaen, vi møter Elina Duni, er på konsert med Needlepoint, og har dagbokessay om syv vidunderlige dager med kulturopplevelser og distraksjoner. Now’s The Time!

Nyheter

Schemes spilte seg videre til Jazzintro-finale

Det var kvartetten Schemes som sikret seg en finaleplass i Jazzintro 2024 da første runde av lanseringsprogrammet ble arrangert på Bergen Jazzforum torsdag kveld. I finalen under Moldejazz i juli skal bandet kjempe om tittelen Årets unge jazzmusikere 2024 samt en lanseringspakke fra Norsk jazzforum med festivalturné og mentorprogram.

Meld deg på vårt nyhetsbrev