Onsdag 01. mar 2023 kl. 20:30

Veslemøy Narvesen

Inderøy jazzforum / Primstaven bok&antikvariat
Inderøy

NB! ONSDAG!

Veslemøy Narvesen er en av de mest aktive, unge stemmene på den norske jazzscenen i dag. Hun er aktuell med band som Mall Girl, Dafnie, Schemes og Kongle Trio og er også vært å finne på scenen med musikere som Mette Rasmussen, Guro Moe, Ingebrigt Håker Flaten, Anja Lauvdal, og den britiske ECM-artisten Kit Downes.

I 2020 ble Narvesen tildelt Oslo Jazzfestival sin USBL-talentpris og debuterte med sitt første prosjekt i eget navn på festivalen året etter. Prosjektet har i 2022 gjort en Norgeturnè i regi av Norsk Jazzforum og opptrådt på Nutshell under Nattjazz. Debutplata er innspilt og kommer i 2023.

Med utgangspunkt i et bredt sjanger-uttrykk skaper Veslemøy Narvesen musikk som utfordrer og beveger med fryktløshet. Ved å samle sammen impulser fra en stor katalog med innflytelser får musikken utfolde seg som et unikt tilskudd til den norske jazzscenen.

Musikken henter inspirasjon fra både pop, singer/songwriter, film-musikk og samtidsmusikk. Det hele bindes sammen av den syngende trommeslager Veslemøy Narvesen, som sammen med sine medmusikere skaper magi i sanntid. Musikkens uttrykk manifesterer seg ved bruk av synther, elektronikk, trommemaskiner og vokal i et ellers velkjent jazzformat.

«– Ho har ein veldig pondus og kan spele med kven som helst, seier musikkritikar Audun Vinger, som faktisk byrja å grine av Narvesens cymbal-touch» Aftenposten 7.08.22

Velkommen til en spennende konsert!

Veslemøy Narvesen – trommer
Håvard Aufles – piano
Nicolas Leirtrø – bass

Billettsalg i døra:
Ordinær: 200,-
Medlem: 100,-
Studentbevis Inderøy VGS: 50,-
Jazzpass: Gratis inngang

Pris:
Ordinær: 200,- Medlem: 100,- Studentbevis Inderøy VGS: 50,- Jazzpass: Gratis inngang

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev