Fredag 03. sep 2021 kl. 18:00

Trio de Janeiro + Bangbang Watergun! // Tynset jazzfestival

Tynset Jazzklubb / Rambu
Tynset

I Tynsets ærverdige gamlekino lager vi i år som i fjor en krokveld med et stort sjangerspenn: Trio de Janeiro og ¡BangBang Watergun!

Elverumsing Tom S. Lund og Anne-Marie Giørtz har samarbeidet siden tidlig 80-tall, og utgjør kjernen i Trio de Janeiro. Disse to har gjennom mer enn tre tiår samarbeidet med en rekke profilerte
medmusikere, og har også denne gangen med seg en solist av topp kvalitet. På repertoaret står det som alltid elegant brasiliansk bossa nova, samba og choro.

Det ønskes velkommen til åpning av Tynset jazzfestival hvor «den typiske brasilianske aroma av rufsete sjarm og lekende omtrentlig nøyaktighet» står i høysetet når Trio de Janeiro står på scenen.

Med folldøl Ragnhild Moan i spissen fyller BangBang Watergun! vannpistolene sine med en blanding av hiphop-beats, drømmende synther, soul-vokal og skrikende soloer som resulterer i en dansbar indie. Med sine energiske konserter har bandet blitt kjent som et bunnsolid liveband med en original og catchy låtrekke.

Bandet har brukt året på å spille inn ny musikk som slippes snart, og våkner fra konsertdvalen mer samspilt og påskrudd enn noensinne.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev