Søndag 17. des 2023 kl. 19:00

«Samba & Lutefisk» Julebord med Lillestrøm Jazzklubb

Lillestrøm Jazzklubb / Scene 5 - Lillestrøm Kultursenter
Lillestrøm

Lillestrøm Jazzklubb tar opp en gammel tradisjon og inviterer til lutefisk og sambarytmer!
Dere husker sikkert at i 15 år i strekk inviterte Lillestrøm Jazzklubb til Samba & Lutefisk på Fagerborg Hotell med Trio De Janeiro? Siste gang var 19.november i året 2017, Fagerborg Hotell ble revet og vi flyttet til Scene 5 i Lillestrøm Kulturhus.

Nå er det på tide å gjenta dette fantastiske arrangementet , ja det er jo selveste jazzklubbens eget julebord. Og du er invitert.
Trio de Janeiro varierer i sammensetning, men kjernen består alltid av Tom Lund og Anne-Marie Giørtz og deres brasilianske kjærlighetssanger. Tom frister med en gjest eller to, men hvem som er årets gjeste(r) er som alltid en godt bevart hemmelighet.

Trio de Janeiro er imidlertid først og fremst et glimrende live-band, som med sin særegne, slentrende eleganse søker å formidle det gruppen selv har kalt «en typisk brasiliansk aroma av rufsete sjarm og lekende omtrentlig nøyaktighet». Når Trio de Janeiro inntar scenen, kan publikum glede seg til en humørfylt konsert med eggende latinamerikanske rytmer, fremført av særdeles dyktige musikere som evner å formidle latinamerikansk varme på selv de kaldeste norske vinterdager. Trio De Janeiro mottok selveste spellemannsprisen i 1993 for innspillingen «Brazilikum», og Tom Steinar Lund omtales gjerne som Norges ukronede sambakonge!

Vi benker oss på Scene 5 før julestria setter inn og vi lover Copa Cabana stemning!
Pris for konsert og mat er Kr. 790 pr.pers.
Menyen består av Lutefisk eller pinnekjøtt og bestilles når du kjøper billett.
Kjøp gjerne billett i god tid, for her forventer vi fullt hus!

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev