Lørdag 26. okt 2019 kl. 20:00

Moskus + PAM

Dokkhuset Scene / Dokkhuset
Trondheim

Med smittende lekenhet, sveiseblind sjangerblanding og obsternasig eksperimentvilje har Moskus blitt en av de viktigste stemmene i den nye generasjonen av norsk jazz.

Anja Lauvdal – piano
Fredrik Luhr Dietrichson – bass
Hans Hulbækmo – trommer

Med fjerdeplata «Mirakler» (2018) sitt komplett originale og sjangerpulveriserende uttrykk, hører man lyden fra en målrettet gruppe med både frisk, morsom og seriøs musikk som vet hvor den skal. Moskus tar deg med gjennom et spenn av sinnsstemninger gjennom glimrende improvisasjon i et sjangerfritt univers, hvortrioen opererer med en synth- og perkusjonsmettet klangpalett der lekenheten utspiller seg med fagsikker autoritet.

Moskus viser stor dynamikk i uanstrengte vekslinger mellom utagerende lek og innoversøkende alvor, mellom fri improvisasjon og komponert materiale, og kombinerer et personlig og modent uttrykk med ungdommelig energi og ubegrenset åpenhet.

www. moskustrio.no

PAM er en trondheimsbasert trio hvor alle medlemmene studerer ved Jazzlinja i Trondheim. Trioen kombinerer sterke melodiske komposisjoner med åpen improvisasjon. Repertoaret favner bredt, men felles for alt er en kammermusikalsk tilnærming til musikken.

Peder Overvik Stuberg – gitar
Martin Heggli Mellem – trommer
Alf Høines kontrabass

Arr. Dokkhuset Scene

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev