Fredag 10. jun 2022 kl. 19:00

Martin Taylor, Ulf Wakenius & Philip Catherine

Cosmopolite / Cosmopolite
Oslo

Tre av de største gitaristene i verden – Martin Taylor, Ulf Wakenius og Philip Catherine – samler seg sammen for å gi et storslagent show!

Både Taylor, Wakenius og Catherine har alle spilt på Cosmopolite tidligere, hvor Ulf Wakenius hadde sin første opptreden allerede i 2007, og Philip Catherine sin i 2008.

Martin Taylor, Ulf Wakenius og Philip Catherine har alle med seg en unik musikalsk arv fra europeisk jazz etter en årrekke med turnering og innspillinger med blant annet veteranene Stéphane Grappelli, Dexter Gordon og Oscar Peterson. Martin Taylor er kanskje den største fingerspillgitaristen i verden, og har turnert overalt med Rolling Stones-bassisten Bill Wymans Rhythm Kings og fylt gitarstolen for Django Reinhardt. Ulf Wakenius jobbet med Oscar Peterson i 10 år, og har fylt gitarstolen for Joe Pass, Herb Ellis og Barney Kessel. I 2017 feiret Philip Catherine sitt 75-års jubileum, etter å ha spilt med flere av de største jazzartistene opp gjennom tiden, som blant annet Lou Bennett og Jean-Luc Ponty.

Ikke nok med det, så har Taylor, Wakenius og Catherine samarbeidet med storheter som Pat Metheny, Herbie Hancock, Chet Baker, Jeff Beck, George Harrison, Mike Brecker, Charles Mingus, Jamie Cullum, Martha High, Ray Brown og Michel Legrand, for å nevne noen.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev