Lørdag 13. nov 2021 kl. 14:00

Lørdagsjazz på Rådhusteatret i Ski: Cecilie Grundt

Rådhusteatret i Ski / Rådhusteatret i Ski
Ski

Cecilie Grundt – tenorsaksofon
Anders Aarum – piano
Anders Waltersdorph Hjemmen – kontrabass
Frederik Villmow – trommer

Rådhusteatret i Ski
Lørdag, 13.november 2021, kl 14.00-16.00

Om arrangementet:

Lørdagsjazz på Rådhusteatret i Ski, initiert av trommeslager Frederik Villmow, presenterer noen av landets fremste jazzmusikere. Denne gangen med saksofonisten Cecilie Grundt i spissen.

Cecilie Grundt er en saksofonist fra Stavanger, utdannet fra Jazzlinja NTNU i Trondheim, og bosatt i Oslo. Cecilies saksofonspill erinspirert av blant annet John Coltrane, Sonny Rollins, Joe Henderson og Wayne Shorter. Hun har gitt ut sitt første album «Contemporary Old School» med sin kvintett i 2019, som har høstet god kritikk både i Norge og utlandet. Deretter fulgte plateutgivelsen „Order and Chaos“ med kvartetten hennes som også fikk strålende anmeldelser. Kvartetten og kvintetten hennes har vært etterspurt på mange av landets jazzklubber og festivaler i de siste årene.

Anders Aarum regnes som en av landets mest etterspurte jazzpianister. Han har gitt ut flere plater med sin egen trio, Anders Aarum Trio, og samarbeider regelmessig med blant andre Knut Riisnæs, Petter Wettre, og Hilde Louise Asbjørnsen.

Anders Waltersdorph Hjemmen på kontrabass har tidligere gått på musikklinja på Ski VGS og Kontra kulturskole, og er oppvokst i Ski. Ved siden av studiene på Jazzlinja ved NTNU i Trondheim er Anders en aktiv frilansmusiker som turnerer med flere band, både som en stødig sideman, og som komponist selv.

Trommeslager Frederik Villmow har de siste årene samarbeidet med en rekke internasjonale musikere som Tomas Franck, Carl Winther, Mats Holmquist Big Band, og noen av Norges fremste musikere som Vigleik Storaas, Bendik Hofseth, og John Pål Inderberg. Han er utdannet ved Jazzlinja NTNU i Trondheim, og har gitt ut «Live in Copenhagen“ i 2019 som har høstet strålende kritikk fra blant andre Jazzthing Tyskland, Japan Jazz Magazine, og UK Vibe.

Musikken vi får høre på denne konserten, består av egne komposisjoner og noen utvalgte standardlåter fra ´The Great American Songbook´.

Lørdagsjazz på Rådhusteatret støttes av Norsk Jazzforum, Askim & Spydeberg Sparebank
og Nordre Follo kommune.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev