Lørdag 16. des 2023 kl. 14:00

Lørdagsjazz i Ski med Natalie Aldema – ‘Swingin’ christmas’

Lørdagsjazz i Ski / Rådhusteateret
Ski

Velkommen til Lørdagsjazz på Rådhusteatret i Ski ‘Julejazz’ med vokalisten Natalie Aldema i spissen, Asle Røe på gitar, Jens Fossum på bass og Lørdagsjazz-kurator Frederik Villmow på trommer.

Dette bandet tar med seg noen utvalgte julelåter som skal presenteres i swingende jazzdrakt.

Natalie Aldema er vokalist, komponist, tekstforfatter og bandleder fra Drammen. Natalie har sin utdannelse fra K.U.B.A jazzakademi i København og Jazzlinja ved NTNU i Trondheim, og tok sangtimer med blant andre Karin Krog. I tillegg til flere turneer innenlands, har Aldema spilt på både flere av landets jazzfestivaler; Nattjazz, Oslo Jazzfestival, Dølajazz Lillehammer, og Trondheim Jazzfestival.Natalie Aldema har fordypet seg i jule-jazz-repertoaret med låter som swinger publikummere inn i perfekt julestemning.

Asle Røe er en mangfoldig gitarist, bosatt i Ski. Asle har mer enn 30 års musikalsk erfaring, og spiller i band som blant annet Asle Røe Trio og Best Western Swing. Fra år 2001 til 2013 var Asle bosatt og virket som musiker i Houston, Texas i USA. Med utspring derfra ble det også opptredener i bl.a Las Vegas, New York, Austin, Santa Barbara og på Cayman Islands. Et av høydepunktene hans var å spille i storbandet til Barrie Lee Hall i Houston, en da gjenlevende trompetist fra ‘The Duke Ellington Orchestra’.

Bassisten Jens Fossum er kjent fra flere besetninger som Knut Riisnæs kvartett, Anders Aarum/Jens Fossum kvartett, Petter Wettre kvintett, Hilde Louise Asbjørnsen, Julie Dahle Aagård, og mange flere. Han er utdannet ved Jazzlinja ved NTNU i Trondheim og University of Miami, USA. Han har medvirket på et flertall plateutgivelser, og har vært en sentral musiker i det norske jazzmiljøet i mange år.

I tillegg er Lørdagsjazz-kurator Frederik Villmow med på trommer.Frederik Villmow har de siste årene samarbeidet med noen av landets fremste jazzmusikere som Vigleik Storaas, Olga Konkova, Felix Peikli, Bjørn Vidar Solli, og John Pål Inderberg. I tillegg har han samarbeidet med Nicole Glover, David Kikoski, Alexander Claffy og Chris Potter. Han er utdannet ved Jazzlinja NTNU i Trondheim, og
har gitt ut flere plater i eget navn som har høstet strålende kritikk fr bl. a. Jazzthing Tyskland, JazzLife Magazine Japan, og UK Vibe.

Lørdagsjazz på Rådhusteatret i Ski ‘Julespesial – Swingin Christmas’ med:

Natalie Aldema – vokal
Asle Røe – gitar
Jens Fossum – bass
Frederik Villmow – trommer

lørdag, 16.desember 2023
dørene åpnes kl 13.00
konsert fra kl 14.00-15.15

Lørdagsjazz på Rådhusteatret i Ski presenteres i samarbeid med Rådhusteatret Ski og
Jazz Music Norway, og støttes av Norsk Jazzforum og Nordre Follo kommune.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev